Skip to main content

MERI-LAPIN LUKITUSPALVELU OY

Koti
Yritys
Tuotteet
Yhteystiedot
Uutiset
Referenssit
Tarjoukset

     

 


 
 

 
 Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy
Kemin Lukkopalvelu

Kemi Lukkopalvelu ja Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy yhdistyivät syyskuussa 2014.

Meri-Lapin lukituspalvelu Oy on Abloy-valtuutettu turvallisuusalan erikoisliike ja lukitusalan asiantuntijaliike, joka on tarjonnut turvallisuusalan palveluja jo yli 30 vuoden ajan Lapissa.

Palveluihimme kuuluvat mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät, rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmät, palonsulku- ja palovaroitusjärjestelmät sekä tallentavat kameravalvontajärjestelmät. Lisäksi toimialaamme ovat turvakartoitukset ja suunnittelupalvelut sekä laitteistojen asennus ja huolto.

Meri-Lapin Lukituspalvelu Oy:llä on ammattitaitoa suunnitella ja toteuttaa asiakkaan kannalta turvallisimmat ja käyttökelpoisimmat ratkaisut. Turvallisuuskonsultointi on merkittävä osa toimintaamme. Teemme esimerkiksi kiinteistöjen turvallisuusarvioita, joissa määritellään ratkaisut ja niiden kustannukset. Arvioiden perusteella esimerkiksi taloyhtiöiden isännöitsijät ja hallitukset pystyvät suunnittelemaan toimintaa pitkäjänteisesti.

Toimitamme asiakkaillemme täydellisen turvallisuusratkaisun suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Palvelemme koko Pohjois-Suomessa. Asiakaskuntamme muodostuu rakennusliikkeistä, yrityksistä, julkisista laitoksista, taloyhtiöistä ja tietenkin yksityisistä asiakkaista.

Henkilökuntamme koostuu turvallisuusalan ammattilaisista, joilla on voimassa olevat turvasuojaajakortit.


Sertifioinnit:

Palvelumme laadun takaavat käytössämme olevat ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 laatujärjestelmät