Skip to main content

MERI-LAPIN LUKITUSPALVELU OY

Koti
Yritys
Tuotteet
Yhteystiedot
Uutiset
Referenssit
Tarjoukset
TALOYHTIÖSI TURVALLISUUS
HELPPO JA KUSTANNUSTEHOKAS RATKAISU TALOYHTIÖIDEN KULUNHALLINTAAN!

Abloy®
OPTIMA, elektronisessa ja langattomassa, ratkaisussa on mekaaniseen
Abloy® SENTO avaimeen yhdistetty sähköinen tunnisteosaAbloy® OPTIMA.

KerrostaloihinAbloy® OPTIMA järjestelmä sopii erinomaisesti. Ulko-ovet ja yleistilojen ovet asennetaan toimimaan Abloy® OPTIMA tunnisteella ja asuntojen ovet mekaanisella Abloy® SENTO lukituksella.

Abloy®
OPTIMA järjestelmä on yhteensopiva muiden Abloy® lukitusjärjestelmien kanssa. OPTIMA-järjestelmä voidaan asentaa sekä uusiin että olemassaoleviin kohteisiin.

Lue lisää Abloy® OPTIMA ratkaisusta alapuolella olevasta esitteestä. 

Katso myösAbloy® OPTIMA - taloyhtiöratkaisu video.

INFORMAATIOTA TURVALLISUUSPALVELUISTAMME!


Kaikkiin vanhoihin, uusiin, suuriin ja pieniin markkinoilla oleviin mekaanisiin lukostoihin on lisäksi asennettavissa kehittelemämme kiinteistön kuorisuojaus sähköisillä koodilukoilla. Sähköisetkoodilukot ovat vandaalisuojattuja, vesitiivitä ja varustettu hipaisunäppäimillä.


  • Koodilukot asennetaan ulko-oviin ja aukaisu tapahtuu asuntokohtaisella koodilla tai TAG-avaimenperäkauko-ohjainavaimella.
  • Akkuvarmistettu virtalähde (250€) varmistaa sisällepääsyn sähkökatkoksenkin aikana.
  • Ulko-ovien avainpesät sarjoitetaan lukkojen vaihdon yhteydessä vain yleis-, huolto- ja lehdenjakajan avaimille.
  • Kehittelemässämme ohjelmointimenetelmässä, jokaisella asunnolla/asukkaalla on oma asuntokohtainen koodi, jonka voi luovuttaa luotettaville vieraille
  • Koodi on tarpeentullen vaihdettavissa asuntokohtaisesti. Muiden asukkaiden koodit eivät tällä menetelmällä muutu vaan pysyvät samana.
  • Lisäksi järjestelmään voidaan lisätä muitakin erikoiskoodeja esim. pelastuslaitos, huolto jne. (sisältyy tarjoukseen).Järjestelmää voidaan kehittää asentamalla akkuvarmennettu virtalähde (250€) lukkojen vaihdon yhteydessä tai myöhemmin. Samalla mekaaniset ulko-ovien lukot sarjoitetaan siten, ettei asuntojen avaimilla pääse sisään, mutta yleis-, reitti- ja huoltoavaimet sekä lehdenjakajan avaimet käyvät ulko-oven lukkoihin edelleen (ns.kuorisuojaus). Tällä menetelmällä saadaan nopeasti ja tehokkaasti estettyä ”häiriöasukkaiden” pääsy kiinteistöön!


Olemme asentaneet näitä järjestelmiä Kemin alueelle Asunto-osakeyhtiöihin jo kymmenkunta!


Jälkihuoltona tarjoamme koodinvaihtoa ja ohjelmoinnin hallintaa 30€/koodinvaihto (alv.0%)